Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ahogy eszik ugy szerelmeskedik!

2008.11.14

Ahogy eszik, úgy szeretkezik- érdekes következtetések

szex-szerelem-szeretkezik-eszik-étel-vacsora-ebéd
***Fotó: profimedia ***

Van egy állítás, mely szerint mindenki úgy eszik, ahogy szerelmeskedik.
Érdekes dolgokat tudhatsz meg új párodról egy közös ebéden vagy vacsorán, mégpedig azt, hogy valójában milyen is az ágyban? Még magunkról is megtudhatunk dolgokat. :)
Aki tiszta tányért hagy maga után

Vannak olyanok, akik soha nem hagynak egy falatkát sem a tányéron, annyira nem, hogy még a díszítést is megeszik, majd ha végeztek, egy kis kenyérrel még ki is törlik az egész tányért csillogó tisztára. Ha ilyen párt fogtál magadnak, biztos lehetsz benne, hogy a szexben is ugyanilyen alapos lesz. Mindenre rá tudod majd venni, de magától nem nagyon fog kitalálni semmit. Ennek ellenére ha te tapasztalt vagy, akkor igazán kitűnő szeretőre tettél szert, mert jobban szereti ha irányítják.

A mindent felszeletelő

Kicsit már viccesnek tűnhet ahogyan eszik, mert már az étkezés elején felszeletelgeti az ételt, és a tányérja egy katonasereghez hasonlít leginkább. Ez a típus ahogy eszik, egyre jobban jön meg az étvágya, és ez igaz a szexre is. Túl nagy dolgokat ne várj tőle, de egy biztos: az ágyban borzasztóan kitartó, többször  is képes a szexre egymás után. A nagy "étvágyúak" jó választása.

A tartalékoló

Ez a típus kiválogatja a tányérján lévő ételeket azoknak finomsága szerint, és a legkevésbé finom falatoknál kezdve halad végig a tányérján, úgy hogy a végére hagyja a legfincsibb falatokat. A szex közben is ezt várhatjuk tőle, vagyis hosszú előjátékkal varázsol el bennünket, majd egyre jobban begerjesztve haladhatunk vele az orgazmus felé. Kivételélesen jól ért az előjátékhoz, de néha önző lehet az ágyban.

A fűszerező

Még szinte le sem ültünk az asztalhoz, máris a fűszertartót keresi; anélkül hogy megkóstolta volna az ételt sózza és borsozza. Ezután mindent gyorsan befal anélkül, hogy egy pillanatig is láthatnánk rajta, hogy élvezi az ízeket.  Vigyázzunk vele, mert neki a szex is egyfajta szükséglet, így előjátékot ne is várjunk tőle, a lepedőakrobataság is messze áll tőle. Egy-két pózzal beéri, de szeretőként lehetőleg ne őt válasszuk.
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

ybnbydf

(xycv, 2011.05.06 18:46)

Ez egy nettóbaromság, pont amekkora az egész kibaszott oldal.