Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


csokolozás müvészete

2008.11.14
csók, csókolózás, művészet, szerelem, smár, smárolás, puszi, ajkak
***Fotó: profimedia ***

Férfiak és nők egyaránt elismerték, hogy gyakran álmodoznak pirosan, nedvesen csillogó, szabályos, fehér fogsort felvillantó ajkakról..., hiszen egy szép száj puszta látványa önmagában is felhívás a csókra! Ezért kéne minden szerelmes ajkának folyton csókra állnia: a kívánatos, párásan szétváló ajkak ellenállhatatlan csábítással vonzzák a másikat feléd.
A megközelítés
Tegyük fel, hogy kedvesed "illedelmes piros masniba" préseli össze ajkait. Csukott szájadat próbáld finoman hozzáérinteni az övéhez. Micsoda szenvedélyt tud egy alig-érintés gerjeszteni! De fog vissza magad, ne nyisd ki a szád továbbra sem, csupán érintsd könnyedén az ajkához. Ez az egyszerű kontaktus elég ahhoz, hogy minden porcikátok izgalomba jöjjön, még a vér lüktetését is érzitek egymás száján.

Másik lehetőség, hogy ajkad óvatos mozdulatával megérintsd a partnered alsó ajkát. Amint ez megtörtént, állj meg egy kicsit, majd nagyon lassan és puhán kezdd kóstolgatni, ízlelgetni a száját.

A hosszan egymásba fonódó pillantások is elvezethetnek az ajkak lassú, szinte révedező, véletlennek tűnő találkozásához. Ha egy kiadós beszélgetés után összesimulva üldögéltek egymás tekintetébe mélyedve, hirtelen növekvő feszültséget éreztek, ami mágnesként vonz egymáshoz benneteket. Csak nőjön ez a feszültség! És ahogy arcotok már-már összeér, ne félj, hogy összekoccan az orrotok, kicsit hajtsd félre a fejed és addig told előre, amíg az ajkatok nem találkozik.

Amikor végre egymásra találtak az ajkak, már csak rajtatok és a fantáziátokon múlik, hogyan folytatjátok tovább. ;) :P
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

imádom

(Katy, 2010.07.26 13:08)

tök jó az oldalad... csak így továbbb

.--

(Noémi, 2009.05.30 09:50)

Ezt mindenki olvassalel!