Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


HEti horoszkop

2008.11.14
Kos (március 21-április 20.).

Valakinek a hatása alatt állsz, aki úgy kezel téged, mint egy marionett-bábut. Jobban tennéd, ha megpróbálnád valahogy eltávolítani a közeledből. Nem lesz könnyű, de ha látja, hogy határozottan ezt akarod, sikerülni fog.
Bika (április 21-május 20.)

Ma minden figyelmedet az apró részletek kibogarászására szánod, ki akarod küszöbölni az összes létező hibát, mielőtt még a feletteseid vennék észre. A munkaidő után tégy úgy, mint aki jól végezte dolgát: dőlj hátra és pihenj, vagy sétálj egyet a természetben.Ikrek (május 21-június 21.)

Régóta őrizgeted az egyik titkodat, de már nagyon szeretnéd megosztani valakivel. Ma találkozol egy régi ismerőssel, akiben maximálisan megbízol, és be mered avatni a részletekbe. Az illető ámulni és bámulni fog, hogy milyen nagyra törhetsz, ha sikerül, amit eddig mindenki elől titkoltál!Rák (június 22-július 22.)

Rájöttél valamire, amit a környezetedben úgy tűnik senki más nem tud. Ez az információ plusz energiával és küzdeni akarással tölt el, hiszen rájössz, hogy rengeteg esélyed van a továbblépésre, de akár a égen belüli előrelépésre is. Meg kell másznod a ranglétrát, de senki nem született egyből igazgatói pozícióba!Oroszlán (július 23-augusztus 23.)

Családi összejövetelek vannak készülőben! Alig győzöd észben tartani, hogy ki mikor jön, esetleg hová kell menned. De legalább van egy kis időtök egymásra, ami a legtöbb ember életéből hiányzik. Élvezd ki, hogy együtt lehettek, a munka megvár!
Szűz (augusztus 24-szeptember 23.)

A mai napon kisebb lépésekben kell haladnod, különösen akkor, ha éppen most készülsz üzletet kötni. Senki nem csinálja nálad jobban, ezért a legtöbb feladatot te kapod, de vigyázz, mert a gyorsaság nem mindig kifizetődő!
Mérleg (szeptember 24-október 22.)

A mai nap a fejlődésé. Bármibe is vágsz, mindenből tanulni fogsz, s munkád során is most alapozod meg a mindennapi rutint. Eddig kicsit frusztrált voltál, mert nem ment minden simán és akadálytalanul, de hirtelen rálelsz a megfelelő ritmusra, s többé nem lesz okod az elkeseredettségre!Skorpió (október 23-november 21.)

Próbálj meg az otthoniakkal egy kicsit többet kommunikálni, mert már nagyon hiányolják a társaságodat. Olyan keveset tudnak rólad, hogyha most elmondanád mik történtek veled, csak néznének nagyokat és semmit nem értenének. Ezentúl rendszeresen tájékoztasd őket is a fontosabb dolgokról, had örüljenek!Nyilas (november 22-december 21.)

A mai napon a sportolásé a főszerep, hiszen tele vagy feszültséggel és lekötetlen energiával. A legjobb módszer az lenne, ha meglátogatnád az edzőtermet és egy jó fél óránát püfölnéd a boxzsákot. Azt képzelsz a helyébe, akit csak akarsz...
Bak (december 22-január 19.)

Egész álló nap egy hatalmas mosoly ül ki az arcodra, munkatársaid nem is tudják mire vélni ezt a hirtelen örömöt. Pozitív energiáid az amúgy unalmas és monoton munkát is feldobják, ezért ma mindenki körülötted fog sündörögni, mert a társaságodban akarnak lenni, s veled együtt nevetni.Vízöntő (január 20-február 18.)

Ma csakis az anyagiak körül járnak a gondolataid. Azon töröd a fejed, hogyan lehetne a legkevesebb munkával a legtöbb pénzt keresni, illetve azon, hogy a kiadásaid melyik részén tudnál a leginkább spórolni. Készíts egy táblázatot, úgy minden sokkal átláthatóbb!Halak (február 19-március 20.)

A képességeid ugyan határtalanok, de ma egy nagyobb porszem kerül a gépezetbe, és egy kicsit megáll a tudomány. Nehéz napnak nézel elébe, hiszen rád hárul az a feladat, hogy kijavítsd a hibát, ami nem lesz sétagalopp. Viszont annál nagyobb lesz az ön- és megbecsülésed, ha sikerül!
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.