Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


fekvési poziciok vajon mit jelentenek

2008.11.13

Mit jelent az alvási pozíciótok?


***Fotó: profimedia ***

Vajon mi derülhet ki abból, ahogy a pároddal töltitek az éjszakát? Az együtt alváskor sok mindenre, de leginkább a kapcsolatotokban betöltött szerepedre derülhet fény.
Ha te háton fekve alszol, miközben a párod a fejét a válladra teszi, vagy a hónod alá bebújva, szinte védelmet keresően aszik, abból kiderül, hogy te vagy az irányító ember, hiszen az uralkodik a kapcsolatotokban, aki a hátán fekszik. Ő dönt leginkább a fontos kérdésekben, és az ő véleménye érvényesül leginkább.

Az egymásnak háttal fekvő párok, akik még az ágyat is szinte egyenlően osztják fel maguk között, a szerelmi kapcsolatban is megadják egymásnak a szabadságot, és egyenrangú feleknek tekintik egymást, megbíznak egymásban.

Az egymás felé fordulva, egymásba gabalyodva alvó párok, élvezik a szerelmet, s minél többet akarnak a másikból maguknak. Ám hamar kialakuló féltékenységgel kell megküzdeniük.

Ha a páros tagjai kanalas pozícióban, összegömbölyödve alszanak, akkor mindkét félnek nagy szüksége van a gyengédségre és a másik közelségére. Legtöbbször a férfi öleli át védőn a nőt. Ennek a jelentése pedig az, hogy a férfi többet ad ebben a kapcsolatban, mint a nő.

Összeérve, a férfi háton fekve, a nő pedig hátat fordítva alszik, úgy hogy közben hozzáér a férfi oldalához. Ebben a kapcsolatban a felek nem kapcsolódnak szorosan a másikhoz, vagyis elfogadják egymást olyannak amilyenek.
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Dircsérés.

(egy pesti lány vagyis ééén..:), 2008.12.26 20:39)

Hallod Lucya ,nagyon jo ez az oldal ez a kezdö lapom nagyonteccenek cikkek az itt mind meg hát humor az van elég...
nagyon jo kérlek folytasd mert szenzácios..
sok hajrááá